Hotel Bolyarka
ЗАПОВЯДАЙТЕ В ХОТЕЛ "БОЛЯРКА"

където може да ползвате освен хотела за нощувки и механата с традиционни ястия и барбекю градина с 50 места. Тераса, аперитив, кафе, джакузи и шезлонги за слънчеви бани. Безплатен безжичен интернет.

Скъпи приятели, искаме да ви уверим, че всичко в нашия комплекс е дезинфекцирано и се дезинфекцира постоянно. Използват се качествени препарати и йод, чийто дезинфекциращи качества са големи. Навсякъде има поставени дезинфектанти за ползване от гостите. За повече информация на телефон 0888715537 - г-н Соколов.

Заповядайте! Избягайте от големия град и посетете спокойния и тих Мелник. А ние ще се погрижим за вашето спокойствие и приятно пребиваване при нас.

В цената се включва още: безжичен интернет-WIFI, туристически данък и ДДС! Хотелът си запазва правото на промени по посочените пакети и цени.

Възможност за безплатно посещение за разглеждане на запазен, автентичен Хамам (Стара баня), находящ се в двора на хотела! Предлагаме ви да посетите и храма св. Антоний, намиращ се срещу хотела! Може да използвате бутона по-долу "РЕЗЕРВИРАЙ" за резервации! ЗАПОВЯДАЙТЕ!
Мелник
Едно от най-древните селища в България: Чудни земни пирамиди, неповторим пейзаж, фантастични вечерни багри, тайнствени лунни нощи, шепнещи легенди за любовни драми и кървави битки, дивна пролетна зора, цъфнали люляци и бадеми, гъсто и сладко вино, прекрасна архитектура и останки от многобройни забележителни паметници от Средновековието и Възраждането
Bulgarian English

Reservation


Резервация
 
Настаняване
Напускане
Стая
Деца
Име
Фамилия
Телефон
E-mail
Друго
3+5 =